Referencer

Hvad siger Jublos brugere?

Referencer

Hør hvad vores kunder siger

Schyberg VVS Entreprise

Schyberg VVS Entreprise løser opgaver inden for vand, varme og sanitet i København og omegn, og har gjort det i mere end 30 år. Ønsket har altid været at være i tæt dialog med kunderne, for at opnå det bedste samarbejde og yde service i højeste kvalitet.

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet Schyberg

Et af kerneområderne hos Schyberg VVS er God kommunikation. Derfor er Jublo det ideelle værktøj for virksomheden, fordi det hjælper dem med at skabe et bedre overblik over alle opgaverne, og i sidste ende giver den mest effektive kommunikation med kunderne.

For Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS, er oplevelsen at Jublos Tilbuds-modul er en hjælpende hånd i dagligdagen, når arbejdet skal planlægges. Han slipper for at bruge alt for meget tid på at lave aftaler med kunden over telefonen i løbet af dagen, men kan i stedet gøre det online, når tiden er der.

Ønsket om at bevare den gode og effektive kommunikation kan i højere grad opfyldes, når de slipper for at telefonen ringer hvert 5. minut. Ulempen ved en masse opkald er først og fremmest at kunderne ofte ringer forgæves, fordi der enten er optaget eller opkaldet er foretaget uden for telefontid.

Derudover kommer risikoen for at miste eller glemme oplysninger, fordi opkaldende ofte modtages mens andre opgaver løses.

”Jeg har før prøvet at skrive detaljer på en opgave ned på en lap papir, mens jeg havde kunden i røret. Når jeg så skulle sammensætte et tilbud senere, havde jeg mistet sedlen” – Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS

Når Eddie sætter sig foran computeren om eftermiddagen, har han tid til at danne sig et overblik over alle de indkomne mails med bl.a. forespørgsler på tilbud. Han bliver ikke forstyrret af andre opgaver og al information er samlet i systemet, så han let kan besvare forespørgslerne inden for kort tid og komme med et passende tilbud til kunden. Når kunderne accepterer tilbuddet, kan de i samme omgang booke en tid til at få opgaven løst.

”Det er et enormt godt arbejdsredskab fordi alle folk lever forskelligt og på forskellige tidspunkter af døgnet. Nogle er bedst om morgen og nogle er bedst om natten. Der er flere og flere folk der godt kan lide at de kan skrive ind, når de har tid. På den måde skal de ikke tilpasse deres hverdag til specifikke åbningstider” – Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS

Når kommunikationen med kunderne foregår på en overskuelig måde, sker der langt færre misforståelser om aftaler fordi alt foreligger på skrift.

Telefonen er dog stadig åben; dels fordi den online løsning kræver tilvænning for kunderne, og dels fordi nogle forespørgsler kræver mere akut handling end andre. Ved et opkald kan Eddie hurtigt identificere om der er tale om et problem, hvor der er behov for en telefonsamtale, eller om kunden blot kan opfordres til at lave en forespørgsel via hjemmesiden.

Hos Schyberg sætter de dog overordnet pris på, at de i langt højere grad kan bruge tiden mere fornuftig uden for megen spildtid.

”Det er genialt at man ikke skal bruge tid på først at køre til kunden for at se, hvad problemet er. Der bruger man hurtigt en time på at snakke. Så skal man tilbage til kontoret for at sammensætte et tilbud, som så skal sendes retur til kunden. Derefter skal kunden så acceptere tilbuddet og først der, kan man finde en dag. Der bliver hurtigt brugt en masse tid på en opgave, som egentlig kunne være klaret hurtigere” – Eddie Schyberg, indehaver af Schyberg VVS

Eddie ser en stor fordel fordi det er tidsbesparende for alle parter, både for virksomheden og for kunderne. Han er derfor også sikker på at digitaliseringen af branchen kun vil vokse i fremtiden. Han er glad for, at de hos Schyberg allerede er med på moden, da det gør hele arbejdsdagen langt mere overskuelig.

MIH Fjernvarme

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet MIH Fjernvarme

Effektive arbejdsgange og simpel kommunikation gør arbejdet nemmere for de administrative medarbejdere og ikke mindst svendene ude i marken. Blandt Jublos største kunder finder vi MIH Fjernvarme, der i den grad må siges at være nogle af branchens digitale frontløbere. MIH Fjernvarme har længe sagt ’nej tak’ til papirer og langsomme forretningsgange.

Vi har i lang tid været elektroniske og har haft som mål at fjerne al papirgang, hele tiden opsøge systemer, som kunne systematisere og forenkle vores processer. Ligeledes har det været et krav, at svendene skulle være mere selvkørende. Vi ledte blandt flere løsninger og faldt for den løsning som Jublo har udviklet” fortæller Rasmus Bork-Nielsen, ejer af MIH Fjernvarme.

Alle snakker om digitalisering og teknologiens muligheder. Men er det rigtigt, hvad de siger? Kan man få så store fordele, som man taler om? For MIH Fjernvarme betyder den simple digitalisering, at de nu arbejder langt smartere end førhen. Brugen af Jublo giver dem muligheden for at flytte pengene fra administration over til investering i vækst.

Rasmus Bork-Nielsen konkluderer: ”Med Jublo har vi fået et forbedret og systematiseret workflow. Alle ordre ligger nu i ét system, og intet bliver glemt. Vi sparer både tid og penge

For Rasmus ligger en af de helt afgørende forskelle, ved brugen af Jublo, hos svendene: “Vi kan oprette tilbud, når vi står ude ved kunden. Men mere interessant er, at svendene får nemmere ved at sælge ekstra. Kunderne har nemmere ved at sige ’Nej tak’ over e-mail end ansigt til ansigt

Han supplerer:

Vi så hurtigt fordelen i, at vores svende selv kunne oprette tilbud i Jublo, når de fysisk var ude ved kunden. Det gør to ting: den ene er, at opgaven ikke først skal skrives ind i ét system, sendes til kontoret for så at blive lavet til et tilbud og sendt til kunden. Det andet er, at vores svende nemt kan sælge ekstra til kunderne, fordi de har overblik over alle delene til opgaven, når de står derude og nemt kan vise kunden mulighederne” siger Rasmus smilende.

Jublo er i al sin enkelthed en simpel digitalisering af al kommunikation mellem håndværkere og deres kunder. En online-platform som alle håndværkere burde drage nytte af i dag. Jublos platform er lavet med det formål, at investeringen i systemet hurtigt blive tjent hjem igen, og derfor er Jublo billig på den gode måde.

Poul Sejer Nielsen

Jublo har været en tur forbi entreprenørfirmaet Poul Sejr Nielsen i Birkerød for at tage en snak om, hvordan de oplever at Jublo har hjulpet dem i deres arbejdsdag.

”Jeg tvivler på, at der er så mange andre, der laver det, som Jublo laver. Jeg tror Jublo har fundet en hul i markedet – et behov som man manglede.”

Herunder kan du læse hvilke fordele Jublo har givet Poul Sejer Nielsen

”Tidligere havde vi et system, som bestod af gammeldags papirudgaver. Det var godt nok, men kommunikation og mails som dokumentation, de forsvinder lidt i en bunke af andre mails. Når man bruger Jublo, så har vi al juridisk samlet ét sted. Vi deler filer og mapper med kunden og eventuelt underentreprenør. Det er en platform for at få samlet det hele, som gerne skulle beskytte os, vores kunder og underentreprenører.”
Mikkel Gulbæk, Direktør PSN El.

Før samarbejdet med Jublo var firmaet afhængige af, at den enkelte medarbejder fik sendt den korrekte dokumentation med, og her kunne der let opstå twister omkring forståelse og tilbud. I dag køres tilbuddene digitalt via Jublo for at sikre, at grundlaget er afstemt korrekt. Alle medarbejdere følger den samme skræddersyet skabelon, og alle har indblik i, hvad der er aftalt. Det har mindsket risikoen for misforståelser og uklare aftaler.

Når Mikkel Gulbæk i dag skal have et overblik over de tilbud, der er blevet sendt, logger han ind i Jublo, hvor han får et samlet overblik over alle opgaver og tilbud. Det er nemt og sparer ham samtidig for administrativ arbejdstid. Tidligere var arbejdsgangen mere besværlig, da tilbuddene skulle findes i Excel-filer i forskellige mapper. Ud over hjælpen til det administrative personale, har Jublo-platformen også hjulpet de medarbejdere, der arbejder ude i marken:

”Det er nemmere for vores folk. Tidligere sad de med Excelark og med alles tilbud. Når de logger ind er det deres profil og deres egne filtre, der er sat op i Jublo. Den enkelte skal ikke sidde og filtrere en masse fra for at finde sine egne ting. Nu er der en direkte adgang til sine egne ting – hvad er vundet, og hvad er tabt. Vi har mulighed for at styre statisk på, hvordan det går. Jublo er et styringsredskab og et hjælpemiddel for os.”

Mikkel Gulbæk tilføjer, at Jublo også har medvirket til, at det nu er lettere at hjælpe hinanden. Med hans rettigheder som administrator i Jublo, kan han holde øje med, om en kunde har skrevet, og at der bliver fulgt op på sagen. På den måde sikrer man, at der altid bliver fulgt op og alle kan følge sagens udvikling fra start til slut.

Samarbejdet mellem Poul Sejr Nielsen og Jublo har været en rejse, hvor begge parter har taget aktiv del i udviklingen, fortæller Mikkel. Den løbende sparring og faste møder i opstartsfasen har resulteret i, at firmaet i dag står med et program, der hjælper dem på flere planer: aflastning på det administrative plan, ensartede arbejdsgange for folkene ude i marken og ikke mindst har det sikret dem et ensartet tilbudsflow til kunder og underentreprenører.

”Samarbejdet har været fantastisk og rejsen derhen til har været oplevelsen værd. I lyttede til os, og vi har løbende haft den personlige kontakt med Jublo, hvilket er vigtigt i den digitaliserede verden. I står klar til at hjælpe og jeg kan ringe, når jeg har behov for det – og dét er vigtig service.” Mikkel Gulbæk.