Håndværkerens ultimative salgsværktøj

Jublo er en online platform, der lader kunderne booke tid til en håndværker direkte i kalenderen, og samtidig håndterer al sagsspecifik kommunikation mellem håndværkere og deres kunder

Hvad kan Jublo?

Jublo er en komplet løsning til dig som håndværker, der ønsker en nemmere hverdag med et bedre overblik over din arbejdsdag.

Du slipper for selv at holde styr på aftalerne med dine kunder, der ofte er indgået via flere forskellige platforme.

Med Jublo er al kommunikation samlet ét sted, så den let kan tilgås fra både din og kundens side af. På den måde mindskes risikoen for misforståelser og uklare aftaler. 

Tilgængelighed er vigtigere end pris!

Jublo vil gøre håndværkerbranchen mere tilgængelig. Dine kunder kan bestille en elektriker eller VVS’er online – på samme måde som de bestiller bord på en restaurant eller tid hos frisøren.

Vores mission er, at lave software der gør håndværkeren meget mere tilgængelig end hidtil.  Det skal derfor være muligt at booke en håndværker på nettet klokken to om natten, hvis man har lyst til det – ligesom man kan booke og købe alt andet online.

Hvad får kunden ud af at bruge Jublo?

I dag er der en høj forventning til digitaliseringen, og mange tager det som en selvfølge at blive påmindet om aftaler og lignende – dén forventning tager Jublo højde for.

For din virksomhed er det fordelagtigt at have et system som Jublo tilknyttet, da det imødekommer at jeres kunder skal bruge unødig tid på at huske detaljerne på en opgave.

Jublo hjælper med at huske alle detaljer, og det er samtidig muligt at være proaktiv og udsende en påmindelse til kunderne om eks. tidspunkt for en opgave dagen før. 

Tilkøbsmuligheder

Her kan du se alle modulerne. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jer og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt let at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.