Velkommen til Jublo!

Jublo er en online platform, der håndterer al kommunikation mellem håndværkere og deres kunder

Hvad kan Jublo?

Jublo er en komplet løsning til dig som håndværker, der ønsker en nemmere hverdag med et bedre overblik over dine arbejdsdag.

Du slipper for selv at holde styr på aftalerne med dine kunder, der ofte er indgået via flere forskellige platforme.

Med Jublo er al kommunikation samlet ét sted, så den let kan tilgås fra både din og kundens side af. På den måde mindskes risikoen for misforståelser og uklare aftaler. 

Tilgængelighed er vigtigere end pris!

Jublo vil gøre håndværkerbranchen mere tilgængelig. Dine kunder kan eks. bestille en elektriker eller VVS’er online – på samme måde som de bestiller bord på en restaurant eller tid hos frisøren.

Vores mission er, at lave software der gør håndværkeren meget mere tilgængelig end hidtil.  Det skal derfor være muligt at booke en håndværker på nettet klokken to om natten, hvis man har lyst til det – ligesom man kan booke og købe alt andet online.

Hvad får kunden ud af at bruge Jublo?

I dag er der en høj forventning til digitaliseringen, og mange tager det som en selvfølge at blive påmindet om aftaler og lignende – dén forventning tager Jublo højde for.

For din virksomhed er det fordelagtigt at have et system som Jublo tilknyttet, da det imødekommer at jeres kunder skal bruge unødig tid på huske detaljerne på en opgave.

Jublo hjælper med at huske alle detaljer, og det er samtidig muligt at være proaktiv og udsende en påmindelse til kunderne om eks. tidspunkt for en opgave dagen før. 

Tilkøbsmuligheder

Du kan selv vælge dine moduler her, og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding Modul

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS Modul

Med Jublo SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop Modul

Med Jublos Shop modul kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating Modul

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbuds Modul

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Booking Modul

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation med dine kunder, så de altid ved, at beskederne kommer fra dig.