Tilbud

Modulet kan spare både dig og kunden for unødig spildtid. Du kan let modtage forespørgsler på tilbud direkte på din hjemmeside. Du kan behandle forespørgslen, når du har tid og du undgår at glemme detaljer da al information ligger samlet.

Tilgængelighed er vigtigere end pris!

Flere og flere kunder er vant til at bestille sine varer online, fordi det er enormt tidsbesparende. Det er faktisk hele 80 %, der fravælger virksomheder som ikke er digitaliserede.

I Jublo handler det om at gøre håndværkeren mere tilgængelig, og derfor skal det være nemt for kunden at lave forespørgsler på tilbud, lige når det passer. 

Hvad betyder det for dine kunder?

Gennem Jublo kan du som håndværker sende et tilbud på en opgave fra mobilen, tablet eller computer baseret på kundens forespørgsel. Det er herfra muligt for kunden at kommentere direkte på sagen og acceptere tilbuddet. Fordelen er, at tilbuddet kan sammensættes ud fra jeres pakkeshop, hvis modulet er aktiveret.

Hvad betyder det for dig?

Funktionen indsættes direkte på din hjemmeside, så kunderne kan lave forespørgsler døgnet rundt.

Forspørgelser sendes direkte til dit eget sagssystem, og gør det nemt for kunden at acceptere og booke tidspunkt for opgaven.

Med automatisk opfølgning på tilbud slipper du for selv at huske på, hvornår der er sendt beskeder ud til kunden.

Tilkøbsmuligheder

Vi tilbyder en række moduler, der alle har til formål at gøre din hverdag som håndværker lettere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jeg og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt let at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.