SMS

Med SMS modulet kan du let kommunikere sagsspecifikt med dine kunder, direkte fra systemet, ved at sende automatiserede beskeder med påmindelser og lignende for at mindske risikoen for misforståelser og glemte aftaler.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder helt konkret at langt færre aftaler bliver glemt, når du forud for aftalen kan sende en automatiseret reminder afsted til kunden.

Systemet sender selv disse beskeder ud til kunden, hver gang der aftales ændringer i deres sag.

Ved at følge et link i sms-beskeden, kan kunden følge sagen; lige fra opstart af opgaven til udførelsen er klaret.

MereEndBareKommunikation

Vidste du at?

“I gennemsnit har 42% af forbrugerne sms som foretrukken kommunikationskanal med virksomheder, men kun 7% af alle virksomheder anvender sms i deres kommunikation. Der er tale om en drastisk stigning i løbet af de seneste år”

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder modtager en tilsvarende service SMS fra dig, som de kender fra når de booker bord på en restaurant eller hos frisøren. Det skaber tryghed at de bliver mindet om, at du kommer og udfører den bestilte opgave.

Kunden har samtidig mulighed for løbende at stille spørgsmål, eller komme med kommentarer til opgaven.

Tilkøbsmuligheder

Vi tilbyder en række moduler, der alle har til formål at gøre din hverdag som håndværker lettere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jeg og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt let at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.