sms modul

Send automatiserede beskeder til kunderne for at mindske risikoen for misforståelser og glemte aftaler.

Send beskeder som SMS til kunderne

Med Jublo sms kan du kommunikere med dine kunder direkte fra systemet, og endda sikre højere sandsynlighed for, at de læser dine beskeder.

Vidste du at?

“I gennemsnit har 42% af forbrugerne sms som foretrukken kommunikationskanal med virksomheder, men kun 7% af alle virksomheder anvender sms i deres kommunikation. Der er tale om en drastisk stigning i løbet af de seneste år”

MereEndBareKommunikation

Hvad betyder det for dig?

Det betyder helt konkret at langt færre aftaler bliver glemt, når du forud for aftalen kan sende en automatiseret reminder afsted til kunden.

Systemet sender selv disse beskeder ud til kunden hver gang der aftales ændringer i deres sag.

Ved at følge et link i sms-beskeden, kan kunden følge sagen; lige fra opstart af opgaven til udførelsen er klaret.

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder modtager en tilsvarende service sms fra dig, som de kender fra når de booker bord på en restaurant eller hos frisøren.

Det skaber tryghed at de bliver mindet om at du kommer og udfører den bestilte opgave.

Tilkøbsmuligheder

Du kan selv vælge dine moduler her, og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding Modul

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS Modul

Med Jublo sms kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop Modul

Med shop modulet kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating Modul

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbuds Modul

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.

Booking Modul

Med Jublos Booking modul kan dine kunder købe varer direkte, og samtidig booke tid til montering i et simpelt flow.