SMS Modul

Med SMS modulet kan du let kommunikere sagsspecifikt med dine kunder, direkte fra systemet, ved at sende automatiserede beskeder med påmindelser og lignende for at mindske risikoen for misforståelser og glemte aftaler.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder helt konkret at langt færre aftaler bliver glemt, når du forud for aftalen kan sende en automatiseret reminder afsted til kunden.

Systemet sender selv disse beskeder ud til kunden hver gang der aftales ændringer i deres sag.

Ved at følge et link i sms-beskeden, kan kunden følge sagen; lige fra opstart af opgaven til udførelsen er klaret.

Hvad får du?

MereEndBareKommunikation

Vidste du at?

“I gennemsnit har 42% af forbrugerne sms som foretrukken kommunikationskanal med virksomheder, men kun 7% af alle virksomheder anvender sms i deres kommunikation. Der er tale om en drastisk stigning i løbet af de seneste år”

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder modtager en tilsvarende service SMS fra dig, som de kender fra når de booker bord på en restaurant eller hos frisøren. Det skaber tryghed at de bliver mindet om, at du kommer og udfører den bestilte opgave.

Kunden har samtidig mulighed for løbende at stille spørgsmål, eller komme med kommentarer til opgaven.

Tilkøbsmuligheder

Du kan se alle modulerne her, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS

Med SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop

Med shoppen kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbud

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.