Rekvisitioner

Rigtig mange modtager rigtig mange PDF rekvisitioner fra boligforeninger og andre virksomheder og det kan være trættende at sidde og oprette alle de sager.

Det er nu ikke længere nødvendigt med Jublo Rekvisitioner, når du modtager en rekvisition, opretter vi den helt automatisk for dig i dit ERP system, det kunne f.eks være ordrestyring.dk eller Minuba.

Hvad betyder det for dine kunder?

Når dine kunder sender rekvisitioner ind, via Jublo rekvistions modul, går der max 30 sek. så er sagen oprettet i dit ordrestyrings-system

Hvis du ønsker det, kan vi automatisk sende en mail og/eller sms, så din kunde selv har mulighed for at følge med.

Er det en rekvisition fra en boligforening, kan vi sende en mail og/eller sms direkte til lejeren, så kører i aldrig forgæves, vi kan sende beskeder dagen før, en time før og meget mere, helt op til dig.

Hvad betyder det for dig?

Tænk alt den tid du sparer på at sidde og oprette sager, alt går automatisk, og samtidig kan du give dine kunder adgang til at følge med. 

Når tingene er aflæst automatisk, slipper du også for taste fejl.

Og nå ja, hvis du ønsker det, kan vi også automatisk booke den medarbejder som kører på den enkelte ejendom, når han har tid, helt automatisk naturligvis.

Tilkøbsmuligheder

Vi tilbyder en række moduler, der alle har til formål at gøre din hverdag som håndværker lettere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jeg og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt let at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.