Rating Modul

Få et klart overblik over, hvor tilfredse dine kunder er med det udførte arbejde. På den måde kan I hele tiden forbedre jeres ydelser og optimere virksomheden.

Lad kunderne vurdere dig efter hver opgave

Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundeloyalitet.

Når modulet er aktiveret, opfordres dine kunder automatisk til at besvare et spørgsmål, der kan fortælle dig, hvor tilfredse de er med det udførte arbejde.

Kunderne modtager samtidig en faktura fra dig via Jublos system, der også sørger for at indsamle svarene på spørgsmålet og opdatere scoreren.

Hvad betyder det for dine kunder?​

Med rating følger en stor sandsynlighed for flere kunder!

Ved at få gode anmeldelser, kan I let bruge jeres score til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været, og tilmed, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed – Det kunne være på jeres hjemmeside eller andre steder, hvor I ønsker at fremhæve vurderingerne.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i at andre har været glade for jeres arbejde, og det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge dig frem for en anden håndværker.

Hvad betyder det for dig?

Du har sikkert en del loyale kunder, der bliver ved med at købe ydelser af dig, og endnu vigtigere, ofte anbefaler din virksomhed til deres netværk.
Disse kunder er med til at styrke din virksomheds ry gennem ‘mund til mund’ metoden – og nu kan du opfange disse og bruge dem internt i virksomheden. 

Efter hver opgave kan du få en tilbagemelding på kundens oplevelse. En tilbagemelding, som du ikke behøver at vise til nogen, da det kun ligger tilgængeligt inde i systemet.

Du kan samtidig begynde at måle på dine medarbejdere internt og muligvis finde ”huller i osten” ift., hvilke opgaver I måske skal blive bedre til.

Tilkøbsmuligheder

Du kan se alle modulerne her, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS

Med SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop

Med shoppen kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbuds

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.