Rating

Få et klart overblik over, hvor tilfredse dine kunder er med det udførte arbejde. På den måde kan I hele tiden forbedre jeres ydelser og optimere virksomheden.

Lad kunderne vurdere dig efter hver opgave

Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundeloyalitet.

Når modulet er aktiveret, opfordres dine kunder automatisk til at besvare et spørgsmål, der kan fortælle dig, hvor tilfredse de er med det udførte arbejde.

Kunderne modtager samtidig en faktura fra dig via Jublos system, der også sørger for at indsamle svarene på spørgsmålet og opdatere scoreren.

Hvad betyder det for dine kunder?​

Ved at få gode anmeldelser, kan I let bruge jeres score til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været, og tilmed, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed – Det kunne være på jeres hjemmeside eller andre steder, hvor I ønsker at fremhæve vurderingerne.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i at andre har været glade for jeres arbejde, og det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge dig frem for en anden håndværker.

Hvad betyder det for dig?

Du har sikkert en del loyale kunder, der bliver ved med at købe ydelser af dig, og endnu vigtigere, anbefaler din virksomhed til deres netværk.
Disse kunder er med til at styrke din virksomheds ry gennem mund til mund metoden – og nu kan du opfange disse anbefalinger og bruge dem internt i virksomheden. 

Efter hver opgave kan du få en tilbagemelding på kundens oplevelsen, som du selv kan vælge, hvor skal offentliggøres, da den som udgangspunkt kun ligger tilgængeligt inde i systemet.

Du kan samtidig begynde at måle på dine medarbejdere internt og muligvis finde ”huller i osten” ift., hvilke opgaver I måske skal blive bedre til.

Tilkøbsmuligheder

Vi tilbyder en række moduler, der alle har til formål at gøre din hverdag som håndværker lettere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jer og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.