Rating Modul

Få et klart overblik over, hvor tilfredse kunderne er med det udførte arbejde. På den måde kan I hele tiden forbedre jeres ydelser og optimere virksomheden.

Lad kunderne vurdere dig efter hver opgave

Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundeloyalitet.

Når modulet er aktiveret, sendes spørgsmålet automatisk ud til kunden, samtidig med at de modtager en faktura fra dig. Jublo sørger selv for at indsamle svarene og opdatere scoreren.

Hvad betyder det for dig?

Du har sikkert en del loyale kunder, der bliver ved med at købe ydelser af dig, og endnu vigtigere, ofte anbefaler din virksomhed til deres netværk.
Disse kunder er med til at styrke din virksomheds ry gennem ‘mund til mund’ metoden – og nu kan opfange disse og bruge dem internt i virksomheden. 

For det betyder at du efter hver opgave kan få en tilbagemelding på kundens oplevelse. En tilbagemelding, som du ikke behøver at vise til nogen, for det ligger kun inde i systemet.

  • Du kan begynde at måle på dine medarbejdere internt
  • Finde ”huller i osten” med hvilke opgaver I måske skal blive bedre til

Hvad betyder det for dine kunder?​

Med rating følger en stor sandsynlighed for flere kunder!

Ved at få gode anmeldelser, kan I let bruge jeres score til at vise nye kunder, hvor stor tilfredshed der tidligere har været, og tilmed, hvor mange der vil anbefale deres netværk at benytte jeres virksomhed – Det kunne være på jeres hjemmeside eller andre steder hvor I ønsker at fremhæve tallet.

For nye kunder kan der ligge en del troværdighed i at andre har været glade for jeres arbejde, og det kan være en afgørende faktor, når de skal vælge dig frem for en anden håndværker.

Tilkøbsmuligheder

Du kan selv vælge dine moduler her, og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding Modul

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS Modul

Med Jublo sms kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop Modul

Med shop modulet kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating Modul

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbuds Modul

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Booking Modul

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.