Minuba og Jublo “snakker sammen” så du kan sikre enkel og professionel kommunikation med kunderne 

Minuba – er online fakturering og ordrestyring til den professionelle håndværker.

Vil du også drive en profitabel forretning med Minubas online system til fakturering og ordrestyring?

Tilbud, ordrer, grossister, materialer, dokumentation og kvalitetssikring er samlet ét sted og du kan fakturere dine kunder, mens du er på farten!

Appen gør dine svende effektive og selvstændige, så de har styr på alle relevante sager, mens du har det fulde overblik over driften af forretningen.

– Spar tid, få et bedre overblik og tjen flere penge med Minuba.

Jublo  – Håndværkerens ultimative salgsværktøj
 
Jublo er en online platform, der lader kunderne booke tid til en håndværker direkte i kalenderen, og samtidig håndterer al sagsspecifik kommunikation mellem håndværkere og deres kunder
 

Jublo er en komplet løsning til dig som håndværker, der ønsker en nemmere hverdag med et bedre overblik og nem kommunikation med kunderne.

Med Jublo er al kommunikation samlet ét sted, så den let kan tilgås fra både din og kundens side af. På den måde mindskes risikoen for misforståelser og uklare aftaler.

Du kan også sende automatiske påmindelser til dine kunder – præcis som du kender det fra frisøren og restauranterne.

Vil du have hele Jublo pakken, sparer du 20% på oprettelsen indtil 15 juni 2020, hvis du bruger Minuba.

 
 

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

 
 

SMS

Med SMS kan du let kommunikere med dine kunder, direkte fra systemet, med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

 
 

Shop

Med shoppen kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

 
 

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

 
 

Tilbud

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden

 
 

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.