MIH VVS ApS

Jublo giver MIH VVS en nemmere hverdag og flere kræfter til vækst

Effektive arbejdsgange og simpel kommunikation gør arbejdet nemmere for de administrative medarbejdere og ikke mindst svendene ude i marken. Blandt Jublos største kunder finder vi MIH VVS, der i den grad må siges at være nogle af branchens digitale frontløbere. MIH VVS har længe sagt ’nej tak’ til papirer og langsomme forretningsgange.

“Vi har i lang tid været elektroniske og har haft som mål at fjerne al papirgang, hele tiden opsøge systemer, som kunne systematisere og forenkle vores processer. Ligeledes har det været et krav, at svendene skulle være mere selvkørende. Vi ledte blandt flere løsninger og faldt for den løsning som Jublo har udviklet” fortæller Rasmus Bork-Nielsen, ejer af MIH VVS.

 

Indblik i en digitaliseret hverdag

Alle snakker om digitalisering og teknologiens muligheder. Men er det rigtigt, hvad de siger? Kan man få så store fordele, som man taler om? For MIH VVS betyder den simple digitalisering, at de nu arbejder langt smartere end førhen. Brugen af Jublo giver dem muligheden for at flytte pengene fra administration over til investering i vækst.

Rasmus Bork-Nielsen konkluderer: ”Med Jublo har vi fået et forbedret og systematiseret workflow. Alle ordre ligger nu i ét system, og intet bliver glemt. Vi sparer både tid og penge”

 

Mersalg er også blevet nemmere

For Rasmus ligger en af de helt afgørende forskelle, ved brugen af Jublo, hos svendene:

“Vi kan oprette tilbud, når vi står ude ved kunden. Men mere interessant er, at svendene får nemmere ved at sælge ekstra. Kunderne har nemmere ved at sige ’Nej tak’ over e-mail end ansigt til ansigt”

Han supplerer:

”Vi så hurtigt fordelen i, at vores svende selv kunne oprette tilbud i Jublo, når de fysisk var ude ved kunden. Det gør to ting: den ene er, at opgaven ikke først skal skrives ind i ét system, sendes til kontoret for så at blive lavet til et tilbud og sendt til kunden. Det andet er, at vores svende nemt kan sælge ekstra til kunderne, fordi de har overblik over alle delene til opgaven, når de står derude og nemt kan vise kunden mulighederne” siger Rasmus smilende.

 

Hvad tror du, at den simple digitalisering koster?

Jublo er i al sin enkelthed en simpel digitalisering af al kommunikation mellem håndværkere og deres kunder. En online-platform som alle håndværkere burde drage nytte af i dag. Jublos platform er lavet med det formål, at investeringen i systemet hurtigt blive tjent hjem igen, og derfor er Jublo billig på den gode måde.