Idéen bag Jublo

Idéen bag Jublo startede med vores integrationspartner Ordrestyring.dk og vores CEO Carsten.

Tilbage i 2011 startede Carsten det, der senere skulle blive til Ordrestyring. Med sin IT-baggrund byggede han en simpel kundedatabase til sin ven Frank Hostrup (Hostrup EL), der samlede og digitaliserede kundekartoteket. Interessen i systemet spredtes hurtigt, og gennem årerne blev Ordrestyring bygget op omkring behovet for sagsstyring til håndværkere.

I 2018 købte Carsten sig ind i Jublo med et ønske om at gøre håndværkerbranchen endnu mere tilgængelig. Fra tiden i Ordrestyring har Carsten opnået stor erfaring med og indsigt i branchen, og ved hvilke behov der er.

Med Jublo er missionen derfor fortsat at gøre håndværkerbranchen mere digital ved at effektivisere hverdagen og lette det administrative arbejde for virksomhederne. Jublo tilbyder en service, hvor virksomhedernes kunder kan booke en tid online uanset tid på døgnet. Og samtidig er al kommunikation og detaljer på en sag samlet ét sted.

Carsten mener, at tilgængelighed er vigtigere end pris, og med Jublo er der netop mulighed for at være fuldt tilgængelig.