Finn L. & Davidsen ApS

 Nu booker kunderne selv tid i vores kalender

Hos Finn L. & Davidsen i Haslev har man været lidt af en first-mover når det kommer til måder at kommunikere med kunderne på. Derfor var Finn L. & Davidsen også den første virksomhed, der fik Jublo integreret i deres hverdag.

Virksomheden tæller i dag mere end 100 mand og her kunne Lasse Houengaard, direktør i Finn L. & Davidsen, se et stort potentiale i at gøre det lettere for kunderne at booke ledige tider i montørernes kalendere og samtidig forenkle de interne forretningsgange – hvilket Jublo er det helt rigtige værktøj til.

 

Lettere dialog og højere service

Med Jublo har Finn L. & Davidsen fået et værktøj, som har gjort dialogen med kunderne langt nemmere og det har tilmed givet et markant højere serviceniveau.

”Den største fordel ved Jublo er, at vi nemmere og hurtigere kan betjene den private kunde uden at de skal koordinere arbejdstid for at vi kommer på besøg. Samtidig kan de have dialogen med os netop på det tidspunkt, der passer dem og de kan hurtigt, efter beslutningen er truffet, booke en montør i kalenderen som kommer til aftalt tid”

Integrationen med Jublo har desuden hjulpet med at aflive den gamle myte om håndværkere og deres evne til at overholde aftaler;

”Vi gør op med de gamle holdninger til at en håndværker ikke kan komme til tiden eller at håndværkeren aldrig vender tilbage med enten et tilbud eller et tidspunkt for udførelsen” forklarer Lasse Houengaard.

 

Nu har kontoret åbent hele døgnet

Hvor man før var afhængig af, at kunden ringede i kontorets åbningstid, for at bestille en montør og koordinere tidspunkt for opgavens udførelse, kan man i dag servicere kunden på alle tidspunkter af døgnet. Det skyldes at kunderne nu har mulighed for at betjene sig selv, hvilket især sker om aftenen:

”Dét, som kunderne virkelig godt kan lide, er at de kan gøre det hele om aftenen og ikke skal koordinere det i arbejdstiden. De kan booke montøren, hvor de ellers har oplevet at det er svært at få en aftale i kalenderen, som der bliver overholdt”

Dermed er Lasse Houengaards ønske om en mere kundevendt infrastruktur opfyldt og der arbejdes nu målrettet med at få endnu flere kunder gjort opmærksomme på den unikke mulighed.

 

Markant bedre oplevelse – også for medarbejderne

Det er ikke kun kunderne, der har taget godt imod Jublo – også medarbejderne i Finn L. Davidsen har vist stor begejstring for det nye tiltag:

”Det er naturligvis en ændring for hele firmaet, når der skal tænkes nye forretningsgange ind i hverdagen. Men de syntes det er spændende og går til opgaven med en masse nysgerrighed. Kigger vi isoleret på vores medarbejdere, så syntes de det er fantastisk at komme ud til kunderne. De har kun mødt rigtig gode tilbagemeldinger og det er de rigtig stolte af at være en del af” er meldingen fra Lasse Houengaard, der også slutter af med en varm anbefaling af Jublo ved at kalde det ”et godt produkt og et godt samarbejde – det er en fornøjelse”.