Booking

Med modulet tilbydes en digital self-service løsning, der gør det nemmere at booke en håndværker ud fra et afgivet tilbud.

Kunderne kender processen fra booking af et bord på en restaurant eller en tid til frisøren. Det kan gøres online uanset tid på døgnet.

Hvad betyder det for dine kunder?

Dine kunder vælger det ønskede produkt og/eller opgave ud fra et pakkebibliotek med over 1000 forskellige varer, som kan integreres på din hjemmeside. Pakkebiblioteket kan tilføjes via KlarPris’ pakkeudvalg og/eller jeres eget udvalg.

Herefter vælges tidspunkt for ønsket udførelse af opgaven direkte i håndværkerens kalender. Det er muligt forud at angive, hvilke medarbejdere der er tilgængelige til at løse opgaven baseret på geografi, kompetencer og rådighed.

Hvad betyder det for dig?

Opgaven oprettes og den valgte håndværker modtager en mail samt notifikation i Jublos system eller via et internt sagssystem med sagens detaljer. Slutkunden modtager en ordrebekræftelse på opgaven. På den måde er begge parter informerede om sagen.

Opgaven kan nu blive udført som planlagt, og håndværkerne kan via systemet fakturere opgaven når vedkommende er færdig.

Tilkøbsmuligheder

Vi tilbyder en række moduler, der alle har til formål at gøre din hverdag som håndværker lettere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jer og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.