Branding Modul

Tilpas det udtryk du sætter på din afsendte kommunikation til kunden.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du kan være synlig med dit logo i de beskeder du sender til dine kunder og tilpasse tekstindholdet.

Når du udsender en skræddersyet besked til kunden med en påmindelse, forbereder du kunden på at i kommer ud og laver den bestilte opgave hos dem.

Dine kunder er derfor hele tiden opdateret på opgavens detaljer og aftaler.

Skil dig ud i indbakken hos kunderne

Med branding kan du tilpasse din virksomheds identitet til den kommunikation du udsender til kunderne. På den måde er dine kunderne aldrig i tvivl om, at de får beskeder fra netop dig. 

 

Hvad betyder det for dine kunder?

Det betyder, at dine kunder kan få mere personlige beskeder fra dig, fordi de kan tilpasses efter behov. Derudover betyder det højere service, da dine kunder hele tiden kan følge med i opgaven, og at de altid har mulighed for at komme med ændringer eller spørgsmål.

Når en aftale er på plads, påmindes dine kunder om det aftalte tidspunkt forud for opgavens udførelse, så de selv slipper for at huske på det. 

Tilkøbsmuligheder

Du kan se alle modulerne her, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS

Med Jublo sms kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop

Med shoppen kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbud

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.