Branding

Tilpas det udtryk du sætter på din afsendte kommunikation til kunden.

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du kan være synlig med dit logo i de beskeder du sender til dine kunder og tilpasse tekstindholdet.

Når du udsender en skræddersyet besked til kunden med en påmindelse, forbereder du kunden på at i kommer ud og laver den bestilte opgave hos dem.

Dine kunder er derfor hele tiden opdateret på opgavens detaljer og aftaler.

Skil dig ud i indbakken hos kunderne

Med branding kan du tilpasse din virksomheds identitet til den kommunikation du udsender til kunderne. På den måde er dine kunderne aldrig i tvivl om, at de får beskeder fra netop dig. 

 

Hvad betyder det for dine kunder?

Det betyder, at dine kunder kan få mere personlige beskeder fra dig, fordi de kan tilpasses efter behov. Derudover betyder det højere service, da dine kunder hele tiden kan følge med i opgaven, og at de altid har mulighed for at komme med ændringer eller spørgsmål.

Når en aftale er på plads, påmindes dine kunder om det aftalte tidspunkt forud for opgavens udførelse, så de selv slipper for at huske på det. 

Tilkøbsmuligheder

Vi tilbyder en række moduler, der alle har til formål at gøre din hverdag som håndværker lettere. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din virksomhed.

Branding

Skil jer ud i kundens indbakke! Det er vigtigt at kunden altid ved, at beskederne kommer fra jer. Derfor kan du tilføje logo og skræddersy tekstindholdet i jeres udsendte beskeder, så det bliver mere personligt.

SMS

Kommunikér effektivt med dine kunder direkte fra systemet. Både du og kunden kan skrive beskeder frem og tilbage med detaljer. Når en sag oprettes er det muligt automatisk at sende beskeder til kunden med påmindelser om aftaler.

Shop

Få en fuldt integreret webshop på jeres hjemmeside med et eksisterende eller eget pakkebibliotek. Shoppen gør det let for kunden at vælge de ønskede produkter.

Rating

Bliv klogere på kundetilfredsheden med jeres service. Efter hver endt opgave får kunden mulighed for at vurdere det udførte arbejde. På den måde får I et overblik over, hvordan I klarer jer og hvor der er plads til forbedring.

Tilbud

Lad kunderne lave forespørgsler på tilbud døgnet rundt. Når en forespørgsel oprettes, har kunden mulighed for at tilføje filer og billeder, der beskriver problemet. Derfra er det let at komme med et konkret tilbud med de nødvendige materialer og produkter.

Booking

Det skal være muligt at booke en håndværker online, ligesom i så mange andre brancher. Med modulet holder kontoret aldrig lukket, og kunden slipper for at ringe i den normale åbningstid.