Bedre dialog med kunderne

03.07.18

I sidste uge skrev Installatør om at håndværkere skal styrke dialogen med deres kunder, hvis de ønsker at fastholde dem.

De skrev bl.a.:
”Vi kan ud fra undersøgelsen se, at kunderne ønsker endnu mere og bedre dialog med installatørerne. Kun på den måde kan man skabe den nødvendige, indbyrdes forståelse, der er så afgørende, når man skal opbygge kundernes tillid”, siger Henrik Carøe Gjellebøl, der er udviklingschef hos TEKNIQ

Det der bliver helt afgørende er, at kommunikationen mellem håndværkeren og kunden forløber fuldstændig gnidningsfrit. 

”For kunderne er det en stor gevinst at have en leverandør, de har tillid til. For private kunder betyder det, at de slapper af, mens der er håndværkere i deres eget hjem. For boligforeninger betyder det, at de ikke får bøvl med beboerne. Og for virksomhedsejerne betyder det, at de kan bruge deres tid på at drive forretning, og ikke skal kigge nogen over skulderen. Derfor bliver prisen på installationsvirksomhedens arbejde mindre vigtig, når det gode tillidsforhold er på plads”, forklarer Sune Bjørnvig, partner i Friday, som er kommunikationsbureauet bag den føromtalte undersøgelse.

I Jublo har vi stor succes med at hjælpe med netop disse udfordringer mellem håndværker og kunde.