Tilbuds Modul

Modulet gør det nemt for dig at modtage forespørgelser fra kunder direkte på din hjemmeside.

Tilgængelighed bliver vigtigere end pris!

Flere og flere kunder er vant til at bestille sine varer online, fordi det er enormt tidsbesparende. Det er faktisk hele 80 %, der fravælger virksomheder som ikke er digitaliserede.

I Jublo handler det om at gøre håndværkeren mere tilgængelig, og derfor skal det være nemt for kunden at lave forespørgsler om opgaver lige når det passer. 

 

Hvad betyder det for dine kunder?

Gennem Jublo kan håndværkeren sende et tilbud på opgaven fra mobilen, baseret på kundens forespørgsel. Det er herfra muligt for kunden at kommentere direkte på sagen og acceptere tilbuddet. Fordelen er samtidig, at tilbuddet kan sammensættes ud fra jeres pakkeshop, hvis denne er aktiveret.

Hvad betyder det for dig?

Jublo Tilbud indsættes direkte på din hjemmeside, så kunderne kan lave forespørgelser døgnet rundt.

Forspørgelser sendes direkte til dit eget sagssystem, og gør det nemt for kunden at acceptere og booke tidspunkt for opgaven.

Med automatisk opfølgning på tilbud slipper du for selv at huske på, hvornår der er sendt beskeder ud til kunden.

Tilkøbsmuligheder

Du kan se alle modulerne her, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS

Med SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop

Med shop modulet kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbud

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.