Velkommen til Jublo!

Jublo er en online platform, der håndterer al kommunikation mellem håndværkere og deres kunder

Hvad kan Jublo?

Jublo er en komplet løsning til dig som håndværker, der ønsker en nemmere hverdag med bedre styr over dine opgavers detaljer.

Du slipper for selv at holde styr på aftalerne med dine kunder, der let kan være spredt ud og indgået via flere forskellige kanaler.

Med Jublo er al kommunikation samlet ét sted, så den let kan tilgås fra både din og kundens side af. På den måde mindskes risikoen for misforståelser og uklare aftaler. 

Tilgængelighed er vigtigere end pris!

Jublo vil gøre håndværkerbranchen mere tilgængelig.

Dine kunder kan eks. bestille en elektriker eller vvs’er på samme måde som de bestiller bord på en restaurant eller tid hos frisøren.

Vores mission er, at lave software der gør håndværkeren meget mere tilgængelig end hidtil. Vi har samtidig respekt for kompleksiteten i en håndværkers hverdag.

Det skal derfor være muligt at booke en håndværker på nettet klokken to om natten, hvis man har lyst til det – ligesom man kan booke og købe alt andet online.

Hvad får kunden ud af at bruge Jublo?

I dag er der en høj forventning til digitaliseringen, og mange tager det som en selvfølge at blive påmindet om aftaler og lignende – dén forventning tager Jublo højde for.

For din virksomhed er det fordelagtigt at have et system som Jublo tilknyttet, da det imødekommer at jeres kunder skal bruge unødig tid på huske detaljerne på en opgave.

Jublo hjælper med at huske alle deltaljer, og det er samtidig muligt at være proaktiv og udsende en påmindelse til kunderne om eks. tidspunkt for en opgave dagen før. 

Tilkøbsmuligheder

Du kan selv vælge dine moduler her, og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding Modul

Lav din egen opsætning ved at tilføje firmalogo og selvvalgt tekst til dine udsendte beskeder. På den måde er dine kunder aldrig i tvivl om, at beskederne kommer fra dig.

SMS Modul

Med Jublo SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop Modul

Med Jublos Shop Modul kan dine kunder købe vare direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt.

Rating Modul

Lad dine kunder vurdere dine medarbejderes arbejde efter hver fuldført opgave. Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundetilfredshed.

Tilbuds Modul

Jublo Tilbud gør det nemt for dig at modtage forspørgelser direkte fra din hjemmeside, via Facebook eller andet.

Booking Modul

Med Jublos Booking Modul kan dine kunder købe varer direkte, og samtidig booke tid til montering i et simpelt flow.