Branding modul

Tilpas det visuelle udtryk du sætter på dine afsendte beskeder til kunden.

Skil dig ud i indbakken hos kunderne

Med Jublo Branding kan du tilpasse din virksomheds identitet til dét, du udsender. På den måde er kunderne aldrig i tvivl om, at de får beskeder fra netop dig. 

Hvad betyder det for dig?

Det betyder, at du kan være synlig med dit logo i de beskeder du sender til dine kunder og tilpasse tekstindholdet.

Når du udsender en skræddersyet besked til kunden med en påmindelse, forbereder du kunden på at i kommer ud og laver den bestilte opgave hos dem.

Dine kunder er derfor hele tiden opdateret på opgavens detaljer og aftaler.

Hvad betyder det for dine kunder?

Det betyder højere service, da dine kunder hele tiden kan følge med i opgaven, og at de altid har mulighed for at komme med ændringer eller spørgsmål.

Når en aftale er på plads, påmindes dine kunder om det aftalte tidspunkt forud for opgavens udførelse, så de selv slipper for at huske på det. 

Tilkøbsmuligheder

Du kan selv vælge dine moduler her, og du er også velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding Modul

Lav din egen opsætning ved at tilføje firmalogo og selvvalgt tekst til dine udsendte beskeder. På den måde er dine kunder aldrig i tvivl om, at beskederne kommer fra dig.

SMS Modul

Med Jublo SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop Modul

Med Jublos Shop Modul kan dine kunder købe vare direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt.

Rating Modul

Lad dine kunder vurdere dine medarbejderes arbejde efter hver fuldført opgave. Målemetoden er NPS (Net Promoter Score) og er en af verdens mest benyttede metoder til måling af kundetilfredshed.

Tilbuds Modul

Jublo Tilbud gør det nemt for dig at modtage forspørgelser direkte fra din hjemmeside eller via Facebook

Booking Modul

Med Jublos Booking modul kan dine kunder købe varer direkte, og samtidig booke tid til montering i et simpelt flow.