Jublo Booking

Forbrugere efterspørger digitale self-service løsninger, og det leverer vi med Booking modulet. Kunderne kender processen fra booking af et bord på en restaurant eller tid til frisøren. Det kan gøres uanset tid på døgnet.

01. Produkt

Dine kunder vælger det ønskede produkt og/eller opgave ud fra et pakkebibliotek med over 1000 forskellige varer, som kan integreres på din egen hjemmeside. Pakkebiblioteket kan tilføjes via KlarPris' pakkeudvalg og/eller jeres eget udvalg.

02. Tidspunkt

Herefter vælges tidspunkt for ønsket udførelse af opgaven direkte i håndværkerens kalender. Det er muligt forud at angive, hvilke medarbejdere der er tilgængelige til at løse opgaven baseret på geografi, kompetencer og rådighed.

Tilgængelighed over pris

03. Opgaven oprettes

Opgaven oprettes og den valgte håndværker modtager en mail samt notifikation i Jublos system eller via et internt sagssystem med sagens detaljer. Slutkunden modtager en ordrebekræftelse på opgaven. På den måde er begge parter informerede om sagen.

04.Montering / Udførelse

Opgaven kan nu blive udført som planlagt, og håndværkerne kan via systemet fakturere opgaven når vedkommende er færdig.

Tilkøbsmuligheder

Du kan se alle modulerne her, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan modulerne kan hjælpe din forretning i hverdagen.

Branding

Sæt din virksomheds identitet på kommunikation ved at tilføje logo og skræddersy indholdet. På den måde ved kunderne altid, når beskederne kommer fra dig.

SMS

Med SMS kan du let kommunikere med dine kunder direkte fra systemet med forudgenerede beskeder, der automatisk sendes ud.

Shop

Med shop modulet kan dine kunder købe varer direkte på din hjemmeside, nemt og enkelt, og du kan tilføje en eksisterende eller eget pakkebibliotek.

Rating

Lad dine kunder vurdere dine håndværkeres arbejde efter hver fuldført opgave. På den måde får du indsigt i kundetilfredshed og loyalitet.

Tilbud

Du kan nemt modtage forespørgelser direkte fra din hjemmeside eller Facebook. Du kan også selv udsende tilbud til kunden.

Booking

Dine kunder kan købe varer direkte på din hjemmeside, og samtidig booke tid til montering i ét simpelt flow. Lige på den tid af døgnet, det passer.